​KONTAKT OS

    24 60 44 48 / 24 60 44 58

Om ​BS Byg & Bo ApS

BS Byg & Bo ApS er et stabilt tømrer-snedkerfirma fra 2012 med base i Jægerspris. Vi sætter en ære i ikke at gå på kompromis med kvaliteten af vores håndværk og vores kunders tilfredshed. Vores kunder kan stole på os, og at vi levere et godt stykke kvalitets arbejde til aftalt tid..

Din personlige kontakt vil altid være med mester selv, ligesom sikkerhed og den håndværksmæssige kvalitet er på allerhøjeste niveau og vi sikrer os altid, en god dialog om opgaven, så du som kunde, altid ved hvad du får.

BS Byg & Bo ApS har et godt samarbejde med de lokale håndværker og står derfor gerne for hovedentreprisen, så du roligt kan læne dig tilbage når større opgaver skal løses.

Vi gør alt for at holde omkostningerne nede, vi henter altid flere priser hjem, så du som kunde får den bedste kvalitet til de billigste penge.

Hvem er vi så?

Mads Brændegaard uddannet tømrer i 1996 fra V. Totalbyg ApS Lauridsen i Herlev og Jesper Sørensen uddannet Snedker fra Jægersprisvinduet i 1993. I 8 år arbejdede vi sammen som et team hos et mellemstort tømrefirma i Jægerspris inden vi i 2012 gik selvstændigt om firmaet BS Byg & Bo ApS

Vi kender derfor hinanden rigtig godt og ved altid hvem der gør hvad. Vores kalender er altid åben for ny kunder så ring og få et uforpligtende tilbud af mester selv.

Mads: 2460 4448

Jesper: 2460 4458

​​

Kontakt os​

Vi skal gøre dig opmærksom på at din forespørgsel inkl. kontaktoplysninger vil blive gemt i vores mail system hostet hos Danaweb.dk ind til henvendelsen er færdigbehandlet.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Bs Byg & Bo ApS​

Snogekær 35
3630 Jægerspris

Mads: 2460 4448

Jesper: 2460 4458

kontakt@bsbygogbo.dk

lidt om os ...

Vi sætter en ære i ikke at gå på kompromis med kvaliteten af vores håndværk og vores kunders tilfredshed.

Vores kunder kan stole på os, og at vi leverer et godt stykke kvalitets arbejde til aftalt tid ...

medlem af

​Vi er medlem af Byg Garantiordningen og har altid 5 års garanti på vores arbejde. Læs mere ved at klikke på logoet.