​KONTAKT OS

    24 60 44 48 / 24 60 44 58

Tag​

Mulighederne er mange, når du skal have nyt tag, og der er forskellige faktorer at forholde sig til. Hvilket materiale skal dit nye tag for eksempel være? Der er også forskel på de tilgængelige typer af tagdækning. Der er både tunge og lette materialer, og selv om der ligger et tungt tag på dit hus, vil det typisk ikke være noget problem at skifte til et nyt tag, som er lettere. Dog er det mere besværligt at gøre det omvendte, hvis tagkonstruktionen ikke er lavet til et tungt tag. Men dette og meget mere kan BS Byg & Bo ApS naturligvis rådgive dig om, hvis du går med overvejelser om et nyt tag.

Ring for et uforpligtet tilbud, vejledning, og rådgivning

Et nyt tag er et omfattende projekt, som kræver en professionel og erfaren samarbejdspartner. Og det er her, at BS Byg & Bo ApS kommer ind i billedet. Vi besidder ikke bare den håndværksmæssige erfaring, vi lægger også stor vægt på at være en pålidelig partner, som leverer varen og løser opgaven til punkt og prikke og vi vejleder dig hellere end gerne omkring valg at nyt tag.

​​

Kontakt os​

Vi skal gøre dig opmærksom på at din forespørgsel inkl. kontaktoplysninger vil blive gemt i vores mail system hostet hos Danaweb.dk ind til henvendelsen er færdigbehandlet.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Bs Byg & Bo ApS​

Snogekær 35
3630 Jægerspris

Mads: 2460 4448

Jesper: 2460 4458

kontakt@bsbygogbo.dk

lidt om os ...

Vi sætter en ære i ikke at gå på kompromis med kvaliteten af vores håndværk og vores kunders tilfredshed.

Vores kunder kan stole på os, og at vi leverer et godt stykke kvalitets arbejde til aftalt tid ...

medlem af

​Vi er medlem af Byg Garantiordningen og har altid 5 års garanti på vores arbejde. Læs mere ved at klikke på logoet.